Składniki & przygotowanie
Potrzebujesz:
- 3 porcje schłodzonego espresso
- 250 ml zimnego napoju ryżowego z wanilią (bez cukru)
- ½ szklanki kostek lodu
opcjonalnie:
- 1 łyżeczka ksylitolu
Przygotowanie :
- Kawę rozlać na dwie szklanki.
- Wsypać po kilka kostek lodu. Wlać do każdej szklanki po pół szklanki napoju ryżowego.
Porady:
Jeśli kawa jest dla Ciebie za mało słodka dodaj do niej ksylitol i wymieszaj.
Na instagramie w wyróżnionych relacjach możesz zobaczyć jak przygotowywałam kawę mrożoną.
Kawa mrożona
Wydrukuj przepisSkładniki
- 3 porcje chłodzonego espresso
- 250 ml zimnego napoju ryżowego z wanilią (bez cukru)
- ½ szklanki kostek lodu
- opcjonalnie:
- 1 łyżeczka ksylitolu
Sposób przygotowania
1
Kawę rozlać na dwie szklanki.
2
Wsypać po kilka kostek lodu. Wlać do każdej szklanki po pół szklanki napoju ryżowego.
Notatki
Jeśli kawa jest dla Ciebie za mało słodka dodaj do niej ksylitol i wymieszaj.
Brak komentarzy